Nyheder

Sensommerhilsen – tilbage i arbejdstøjet

Onsdag aften i denne uge mødtes Din Stemmes byrådsgruppe og bestyrelse i Søllested. Til en snak om politik, det kommende budget og driften af foreningen. I den forbindelse sender vi hermed en sommerhilsen til jer alle sammen.

Nu hvor Danmark og danskerne (man bliver jo efterhånden helt socialdemokratisk i udtrykkene) er på vej tilbage i skoler og arbejdspladser, må det være på tide med en sensommerhilsen til DIN STEMMEs medlemmer.

I foråret var vi heldige at nå at afholde vores generalforsamling lige inden landet lukkede. Vi indledte forsamlingen med et flot og interessant billedforedrag af Dodekalittens skaber Thomas Kadziola og havde derefter et rigtig godt møde med en god debat om flere emner.

Foråret, bød ud over de politiske møder i udvalg og byråd, kun på et enkelt møde, hvor bestyrelsen mødtes for at planægge efteråret.

Det er høje tid at tænke kandidater til næste års kommunevalg og vi kigger efter – og taler med spændende emner. Lad os gerne vide hvis I er bekendt med nogen, som har afsløret den rette ånd.

Vi vil over efteråret og vinteren, gerne sammen med en flok kandidater, revidere vores partiprogram og se om noget trænger til en opdatering, så vi kan være gloende klar til valgkamp.

Vores udsatte besøg hos Park og Vej forventes afholdt i efteråret.

Der er intet nyt under solen i den politiske situation i byrådet. Konstitueringspartnerne virker mere og mere som ét parti. Man må beundre den gode Holgers evne til at holde styr på tropperne.

Vi så det senest med de ændrede kriterier for at placere solcelleanlæg. DF for ud med brask og bram, men faldt tavse til jorden efter et par møder.

Den kommunale udligningssituation vil vi afholde os fra at kommentere i skrivende stund. Blot konstatere at uanset hvilke beløb, man ender med at vedtage som de rigtige, går vi en vanskelig budget situation i møde.

I den forbindelse finder DIN STEMME det bydende nødvendigt, at vi efter Corona situationen, hvor mange funktioner har været udeladt eller reduceret, vurderer fordomsfrit om ”noget og nogen” helt kan undværes i de kommunale systemer.

Vi står med en enestående chance for at nytænke nogle funktioner. Skammeligt hvis flertallet ikke har modet, og kun drømmer om en hurtig tilbagevenden til status quo.

Alle medlemmer ønskes en god sensommer.

 

DIN STEMME