Nyheder

Kan dette vendes til noget positivt?

Din Stemmes logo

I  den kommende udgave af “Ugeavisen for Lolland” har Din Stemme indrykket en annonce.

Da vi læste opfordringen til at støtte det lokale mediehus med annoncekroner, besluttede bestyrelsen i Din Stemme sig for at bakke op.

”En beskeden fremrykket investering, der giver god mening. Vi har brug for at bakke op om medierne i denne tid og vi skal prøve at skabe opmærksomhed om vores politiske forening”, siger Henning Alfred Rasmussen.

Annoncen og dens budskab:

Fra man afleverer tekst til en grafik og indtil avisen er på gaden, går der meget lang tid.

Vi ønskede et optimistisk budskab og en vinkling i forhold til de muligheder, som byder sig i den nuværende situation og i fremtiden.

Din Stemme mener:

Den seneste måned har vi været igennem et interessant socialt eksperiment, som måske kan gøre noget godt for Lolland.

Vi taler næppe om at 150 års urbanisering er slut, men Lollands – og HELE Danmarks lyksaligheder skal tales op nu. Vi har hele pakken hernede og boligpriserne betyder rigtigt meget i det billede.

Det har pludselig ikke været så attraktivt at bo i lejlighed i København og hvordan vil det være med et udgangsforbud? Med børn i familien bliver adgang til frisk luft og egen have en væsentlig prioritet.

Marie-Louise: ”Vi skiftede selv en 68 m2 lejlighed ud for et stort hus på Lolland i 2005. Vi har selv stået med nøjagtigt dette valg, og vi skal hjælpe folk på vej nu”.

Vi slutter af med et citat fra en artikel i Jyllands-Posten:

Landdistrikternes Fællesråd er formand Steffen Damsgaard bliver i gårsdagens Jyllands-Posten citeret: ”Herude i landdistrikterne kan man gå rundt i naturen og omkring sin egen bolig uden at støde ind i en masse andre mennesker. Børn kan løbe frit rundt, og naturen ligger lige ved siden af. Der er noget robusthed i, at man ikke klumper sig sammen. Derfor tror jeg, at landdistrikterne vil trække folk til fra de store byer”.

Opfordring: Husk at læse Ugeavisen – Støt de andre annoncører og lokalt.